Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 03.12.2018 11:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 02.12.2018 17:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 01.12.2018 18:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 30.11.2018 14:04

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 30.11.2018 14:03

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 30.11.2018 14:02

  Kryesia e Kuvendit