Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 13.06.2018 13:31

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 12.06.2018 21:31

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 12.06.2018 17:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 12.06.2018 15:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 12.06.2018 14:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 12.06.2018 14:29

  Kryesia e Kuvendit