Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

                    

Lloji i takimit

  • E Premte, 14.09.2018 17:59

    Kryesia e Kuvendit

  • E Premte, 14.09.2018 13:01

    Kryesia e Kuvendit

  • E Premte, 14.09.2018 13:00

    Kryesia e Kuvendit

  • E Enjte, 13.09.2018 17:54

    Kryesia e Kuvendit

  • E Enjte, 13.09.2018 17:53

    Kryesia e Kuvendit

  • E Enjte, 13.09.2018 17:52

    Kryesia e Kuvendit