Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 04.09.2018 21:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 04.09.2018 13:19

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 03.09.2018 10:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Shtune, 01.09.2018 23:15

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 30.08.2018 13:03

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 24.08.2018 14:45

  Kryesia e Kuvendit