Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 30.11.2018 14:04

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 30.11.2018 14:03

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 30.11.2018 14:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 30.11.2018 14:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 29.11.2018 22:39

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 29.11.2018 16:14

  Kryesia e Kuvendit