Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 28.03.2019 20:14

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 28.03.2019 18:26

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 28.03.2019 11:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 28.03.2019 11:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 28.03.2019 11:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 28.03.2019 11:05

  Kryesia e Kuvendit