Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 07.03.2018 18:36

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 07.03.2018 16:03

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 07.03.2018 16:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 07.03.2018 15:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 07.03.2018 13:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 06.03.2018 15:29

  Kryesia e Kuvendit