Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 05.03.2018 11:27

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 05.03.2018 11:25

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 05.03.2018 11:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 02.03.2018 19:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 02.03.2018 17:23

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 01.03.2018 16:35

  Kryesia e Kuvendit