Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 28.11.2018 19:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 28.11.2018 17:21

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 28.11.2018 14:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 28.11.2018 12:35

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 28.11.2018 12:27

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 27.11.2018 15:05

  Kryesia e Kuvendit