Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Shtune, 23.03.2019 13:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 22.03.2019 22:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 22.03.2019 13:39

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 22.03.2019 13:38

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 21.03.2019 13:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 21.03.2019 13:37

  Kryesia e Kuvendit