Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 27.02.2018 14:18

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 26.02.2018 19:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 26.02.2018 19:46

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 26.02.2018 19:45

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 26.02.2018 18:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 23.02.2018 12:20

  Kryesia e Kuvendit