Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

                    

Lloji i takimit

  • E Mërkure, 28.11.2018 19:57

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 28.11.2018 17:21

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 28.11.2018 14:00

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 28.11.2018 12:35

    Kryesia e Kuvendit

  • E Mërkure, 28.11.2018 12:27

    Kryesia e Kuvendit

  • E Marte, 27.11.2018 15:05

    Kryesia e Kuvendit