Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Hënë, 26.11.2018 16:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 26.11.2018 15:58

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 26.11.2018 15:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 26.11.2018 15:57

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 26.11.2018 14:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Diel, 25.11.2018 16:20

  Kryesia e Kuvendit