Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 26.07.2018 20:46

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 26.07.2018 19:07

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 26.07.2018 13:31

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 26.07.2018 09:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 25.07.2018 18:09

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 25.07.2018 16:00

  Kryesia e Kuvendit