Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 17.05.2019 15:43

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 17.05.2019 12:08

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 16.05.2019 22:34

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 16.05.2019 17:49

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 16.05.2019 15:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 16.05.2019 11:14

  Kryesia e Kuvendit