Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 11.04.2019 11:42

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 11.04.2019 11:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 10.04.2019 13:24

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 10.04.2019 13:15

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 10.04.2019 13:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 10.04.2019 13:03

  Kryesia e Kuvendit