Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 14.05.2019 15:44

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 14.05.2019 15:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 14.05.2019 13:33

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 14.05.2019 12:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 14.05.2019 11:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 13.05.2019 15:18

  Kryesia e Kuvendit