Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Enjte, 13.12.2018 17:43

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 13.12.2018 16:24

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 13.12.2018 16:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.12.2018 12:35

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.12.2018 12:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 12.12.2018 12:00

  Kryesia e Kuvendit