Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 10.05.2019 13:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 10.05.2019 12:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 09.05.2019 09:52

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 08.05.2019 22:33

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 08.05.2019 16:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 08.05.2019 16:08

  Kryesia e Kuvendit