Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 05.03.2019 17:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 05.03.2019 15:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 05.03.2019 11:25

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 05.03.2019 11:01

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 05.03.2019 10:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 04.03.2019 19:42

  Kryesia e Kuvendit