Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 03.05.2019 12:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 03.05.2019 11:15

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 03.05.2019 10:25

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 02.05.2019 16:22

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 02.05.2019 16:15

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 02.05.2019 15:41

  Kryesia e Kuvendit