Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 07.05.2019 14:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 07.05.2019 12:02

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 07.05.2019 11:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 07.05.2019 10:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 06.05.2019 22:29

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 06.05.2019 15:10

  Kryesia e Kuvendit