Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Besa Baftiu

Besa Baftiu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • PSD

Partia

 • Partia Socialdemokrate (PSD)

Të dhëna personale

 • E lindur më 20.09.1968 në Zheger
 • E martuar

Arsimimi

 • Mjeke specialiste ( Pediatër – Neonatologe e fëmijëve)

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Mjeke në repartin e neonatologjisë S.P. Gjilan,
 • Deputete në legjislaturën e pestë të Kuvendit të Kosovës

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Angleze; Serbe

Adresa

 • Rr. “Kumanovës” Nr. 33 - Gjilan

Telefoni

 • 044 778 172