Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Salih Salihu

Salih Salihu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • PSD

Partia

 • Partia Socialdemokrate (PSD)

Të dhëna personale

 • I lindur më 01.04.1970 në Remnik - VITI
 • I martuar

Arsimimi

 • Doktor shkence

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Deputet në legjislaturën e pestë,
 • Profesor në Universitetin e Prishtinës

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Angleze, Gjermane, Serbokroate

Adresa

 • Rr. “Iliria” Nr.2 - Viti

Telefoni

 • 044 210 957