Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Frashër Krasniqi

Frashër Krasniqi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • PSD

Partia

 • Partia Socialdemokrate (PSD)

Të dhëna personale

 • I lindur më 19.04.1988 në Prishtinë
 • I pamartuar

Arsimimi

 • Fakulteti Filozofik - Sociologji

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Drejtues i sekretariatit për medie dhe komunikim në Vetëvendosje! (2015 - 2017),
 • Drejtues i sekretariatit për aktivitete në Vetëvendosje!(2010 - 2015)

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Angleze

Adresa

 • Mati 1, Banesat e Tregtisë

Telefoni

 • 044 942 944