Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Drita Millaku

Drita Millaku

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

Të dhëna personale

  • E lindur më 31.08.1971 në Prizren
  • E martuar

Arsimimi

  • Msc. e Letërsisë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Asambleiste në Kuvendin Komunal Prizren,
  • Bibliotekiste në Prizren (tani e pezulluar)

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

Adresa

  • Rr. “Sali Çeku” Nr. 21

Telefoni

  • 045 277 679