Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Mimoza Kusari - Lila

Mimoza Kusari - Lila

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

  • Alternativa (ALTERNATIV)

Të dhëna personale

  • E lindur më 16.10.1975 në Gjakovë
  • E martuar

Arsimimi

  • MBA Ekonomiste

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Kryetare e Partisë Alternativa prill 2017,
  • Kryetare e Komunës së Gjakovës 2013 - 2017
  • Zv/Kryeministre / Ministre e MTI 2011 - 2013

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze; Serbe

Adresa

  • Rr. UҪK, Kompleksi Qafa, Kati 1, Nr. 67

Telefoni

  • 044 540 018