Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Shkumbin Demaliaj

Shkumbin Demaliaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • AAK

Partia

 • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 29.05.1976 në Strellc i Epërm
 • I martuar

Arsimimi

 • Fakulteti Juridik

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Kryeshef ekzekutiv në MPMS,
 • Administratë dhe asambleist në KK-Deçan,
 • Deputet i Kuvendit të Kosovës Legj. III

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Angleze; Serbokroate

Adresa

 • Strellc i epërm

Telefoni

 • 044 506 067