Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Mexhide Mjaku - Topalli

Mexhide Mjaku - Topalli

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • PDK

Partia

 • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

Të dhëna personale

 • E lindur më 25.01.1970 në Varosh - FERIZAJ
 • E martuar

Arsimimi

 • Mr. e Psikologjisë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Mësimdhënëse; drejtoreshë ( 2009 - 2014 )
 • Deputete 2014 - 2017

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Serbe

Adresa

 • Fshati Greme - FERIZAJ

Telefoni

 • 044 439 950