• E Marte, 21.05.2019 11:00
 • Seancë e Veçantë Salla:
 •  

Rendi i ditës

1. Përkujtimi i 20-vjetorit të masakrës në Burgun e Dubravës

Procesverbali Transkripti »
 • E Mërkure, 06.03.2019 15:30
 • Seancë e Veçantë Salla:
 •  

Rendi i ditës


1. Shënimi i 21-vjetorit të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Transkripti »
 • E Premte, 06.11.2015 11:00
 • Seancë e Veçantë Salla:
 •  

R e n d i i d i t ë s


1. Adresimi i komisionarit të UE-së për Politikat Evropiane të Fqinjësisë dhe Negociatave për Zgjerim, z. Johanes Han, deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës

 

Transkripti »
 • E Enjte, 29.10.2015 09:30
 • Seanca e Veçantë Salla:
 •  

R e n d i i d i t ë s


1. Adresimi i presidentit të Austrisë, z. Heinz Fischer, deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës

 

Transkripti »
 • E Premte, 12.06.2015 11:00
 • Seancë e Veçantë Salla:
 •  

R e n d i i d i t ë s


12 Qershori - Dita e Paqes

 

Transkripti »
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 • Grupi:

 • Grupi:

 • Grupi:

Anëtarët Grupi