• E Premte, 05.05.2017 11:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës ;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 26.4.2017,
3. Raporti financiar i ministrisë së bujqësisë për vitin 2016, i ftuar ministri,
4. Te ndryshme ;

 

 • E Mërkure, 26.04.2017 11:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës ;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 20.4.2017,
3. Raporti vjetor i Autoritetit rregullator për shërbimet e ujit për vitin 2016,
4. Shqyrtimi i projektligjit për kompleksin memorial Adem Jashari në Prekaz,
5. Te ndryshme ;

 

Procesverbali
 • E Enjte, 20.04.2017 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N204
 •  

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës ;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 5.4.2017,
3. Raporti vjetor i Agjencisë për menaxhimin e komplekseve memoriale të Kosovës për vitin 2016,
4. Te ndryshme ;

 

Procesverbali
 • E Mërkure, 05.04.2017 09:30
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës ;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 27.3.2017,
3. Konsultimet rreth shqyrtimit të projektligjit për mbrojtjen nga zhurma,
4. Te ndryshme ;

 

Procesverbali
 • E Hënë, 27.03.2017 11:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës ;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 21.3.2017,
3. Shqyrtimi i rekomandimeve për mbledhjen plenare rreth çështjes së Hades,
4. Te ndryshme;

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 • Kryetare

  Grupi:

 • Zëvendëskryetare e parë

  Grupi:

 • Zëvendëskryetare e dytë

  Grupi:

Anëtarët Grupi

Kontaktet

 
Bajram Badivuku Pozita: Koordinator i Komisionit Email-i: [email protected] Telefoni: 038 211 184 dhe 044 942 703