• E Enjte, 04.05.2017 12:30
 • Mbledhja e Komisionit Salla: S-II
 •  

Rendi i ditës:

Shqyrtimi i Projekligjit nr.05/L-156 për Forcën e Sigurisë së Kosovës.

 

 • E Marte, 25.04.2017 12:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N204
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i raportit vjetor i Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale për vitin 2016;
3. Të ndryshme.

 

 • E Premte, 14.04.2017 13:00
 • Tryezë pune Salla: N-506
 •  

Komisioni në bashkëpunim me qendrën kërkimore për Politikat e Sigurisë dhe Friedrich Ebert Stiftung, organizon tryezën me temë: Çka të bëjë Parlamenti për FSK-në?

 • E Mërkure, 12.04.2017 11:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi dhe miratimi i raportit për Projektligjin Nr.05/L-143 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.04/L-072 për kontrollin dhe mbikëqyrjen e kufirit shtetëror, i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin 04/L-214;
3. Të ndryshme.

 

 • E Marte, 04.04.2017 10:00
 • Tryezë pune Salla: N-506
 •  

Tryezë pune lidhur me mbikëqyrjen e shpenzimeve financiare të Ministrisë së Punëve të Brendshme

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 • Kryetare

  Grupi:

 • Zëvendëskryetare e parë

  Grupi:

 • Zëvendëskryetare e dytë

  Grupi:

Anëtarët Grupi

Kontaktet

 
Nur Çeku Pozita: Koordinator i Komisionit Email-i: [email protected] Telefoni: 038/211-324 ext. 10 603
 
 
Zarë ALIU Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038/213-802 ext. 10 628