• E Mërkure, 12.04.2017 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: S-II
 •  

R E N D I  I  D I T Ë S


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportimi i Ministrit për Punë të Brendshme, z. Skender Hyseni
3. Të tjera.

(Mediat mund të marrin pamje në fillim të mbledhjes)

 

 • E Marte, 11.04.2017 11:30
 • Mbledhja e Komisionit Salla: S-II
 •  

R E N D I  I  D I T Ë S


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportimi i Ministres për Dialog, znj. Edita Tahiri
3. Të tjera.

(Mediat mund të marrin pamje në fillim të mbledhjes)

 

 • E Mërkure, 05.04.2017 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: S-II
 •  

R E N D I  I  D I T Ë S

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së Komisionit për Stabilizim Asociim, BE-Kosovë me datë 27 mars 2017
3. Takim pune me anëtaret e Projektit të Binjakëzimit: z. Daniel Mondekar, ish-anëtar i Komisionit për Stabilizim Asociim BE-Kroaci dhe z. Laszlo Juhasz, Shef i Sekretariatit të Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit Kombëtar të Hungarisë, dhe ish-shef i Sekretariatit të Komitetit Parlamentar BE-Hungari
4. Raportimi i Ministres së Drejtësisë, znj. Dhurata Hoxha
5. Raportimi i Ministres për Integrime Evropiane, znj. Mimoza Ahmetaj
6. Raportimi i Ministres së Tregtisë dhe Industrisë, znj. Hykmete Bajrami
7. Raportimi i Ministrit për Zhvillim Ekonomik, z. Blerand Stavileci
8. Të tjera.

(Mediat mund të marrin pamje në fillim të mbledhjes, ndërsa pas përfundimit të saj, do të ketë deklaratë për media)

 

 

 • E Hënë, 03.04.2017 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: S-II
 •  

R E N D I I D I T Ë S


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Raportimi i ministrit të Punëve të Jashtme, Enver Hoxhaj dhe ministrit për Mjedis dhe Planifikim Hapësinor, Ferat Shala
3. Të tjera.

(Mediat mund të marrin pamje në fillim të mbledhjes, ndërsa pas përfundimit të saj, do të ketë deklaratë për media)

 

 • E Hënë, 27.03.2017 10:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: S-II
 •  

R E N D I I D I T Ë S


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së 2-të të mbajtur me datë 24-25 nëntor 2016 në Strasburg
3. Draft agjenda dhe draft programi për mbedhjen e 3-të të përbashkët të KPSA-së që do të mbahet në Prishtinë me datë 20-21 prill 2017
4. Të tjera.

(Në mbledhje marrin pjesë vetëm anëtarët e Komisionit, ndërsa mediat mund të marrin pamje në fillim të takimit)

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 •  

  Mbledhja e dytë - Deklarata dhe rekomandimet

  E Enjte, 19.01.2017 00:00 Shpalo »
   
 •  

  KOMISIONI PARLAMENTAR PËR STABILIZIM-ASOCIIM BE - KOSOVË (KPSA) - DEKLARATA dhe REKOMANDIMET

  E Mërkure, 25.05.2016 00:00 Shpalo »
   
 • Kryetare

  Grupi:

 • Zëvendëskryetare e parë

  Grupi:

 • Grupi:

Kontaktet

 
Ariana Musliu-Shoshi Pozita: Koordinatore e Njësisë për Marrëdhënie Ndërkombëtare Email-i: [email protected] Telefoni: +3813820010103
 
 
Floreta Kabashi-Ademaj Pozita: Koordinatore e Njësisë për Përafrim dhe Harmonizim Ligjor Email-i: Telefoni: +381820010666