Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

  • E Premte, 14.06.2019 11:50
  • Mbledhja e komisionit Salla: C 203
  •  

Rendi i ditës

Takim i përbashkët i Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike dhe i Komisionit për Integrime Evropiane me delegacionin nga Grupi i Miqësisë me shtetet e Evropës Juglindore të Bundestagut.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Minire Hasani Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 621; 044 952 134
 
 
Manush Krasniqi Pozita: Nëpunës administrativ Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 620; 044 605 542