Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

 • E Premte, 13.04.2018 11:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 10
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i Vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, nr.9/39 të dt. 4.4.2018 për Ratifikimin e anëtarëve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë të AKA;

 

 • E Marte, 10.04.2018 12:00
 • Tryezë Salla: N 10
 •  

Rendi i ditës:

Tryezë me temë:

Arsimimi i personave me aftësi të kufizuar.

 

 • E Marte, 10.04.2018 10:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 10
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 27.3.2018;
3. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-046 për Inspektoratin e Arsimit në Republikën e Kosovës;
4. Të ndryshme.

 

 • E Marte, 03.04.2018 11:00
 • Dëgjim publik Salla: N 10
 •  

Rendi i ditës :


1. Dëgjim publik lidhur me Projektligjin nr.06/L-049 për Inovacion Shkencor dhe Transfer të Dijes dhe Teknologjisë.

 

 • E Marte, 27.03.2018 11:00
 • Dëgjim publik Salla:
 •  

Hotel Sirius, Prishtinë.

Rendi i ditës :


1. Dëgjim publik lidhur me Projektligjin nr.06/L-046 për Inspektoratin e Arsimit në Republikën e Kosovës.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Lule Ymeri Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 618; 044 131 505
 
 
Shaip Goxhuli Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 643; 044 214 640