Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

  • E Hënë, 03.06.2019 13:00
  • Mbledhje e Komisionit Salla: N 303
  •  

Rendi i ditës:

 

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me 13.5.2019;

3. Takim i Komisionit me kryetarin e Komunës së Dardanës Qëndron Kastrati;

4. Shqyrtimi i shkresës së Avni Preshevës drejtuar Komisionit;

5. Njoftim i Komisionit me punën e Grupeve të punës për monitorim të ligjeve;

6. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Mbledhje e Komisionit

    E Hënë, 03.06.2019 13:00
     

Kontaktet

 
Lule Ymeri Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 618; 044 131 505
 
 
Shaip Goxhuli Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 643; 044 214 640