Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

 • E Marte, 25.06.2019 12:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: C 203
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me 20.5.2019;
3. Raportim i ministrit të arsimit z. Shyqiri Bytyqi lidhur me tekstet e reja shkollore;
4. Diskutim lidhur me riorganizimin e shkollave në Komunë të Dardanës;
5. Të ndryshme.

 • E Marte, 25.06.2019 10:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: C 203
 •  

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Diskutim me Komisionin për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media lidhur me
kërkesat e Këshillit Kombëtar Shqiptar nga vizita e përbashkët e realizuar në Luginë të
Preshevës;
3. Të ndryshme.

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 •  

  Mbledhja e komisionit

  E Marte, 25.06.2019 12:00
   
 •  

  Mbledhje e Komisionit

  E Marte, 25.06.2019 10:00
   

Kontaktet

 
Lule Ymeri Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 618; 044 131 505
 
 
Shaip Goxhuli Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 643; 044 214 640