Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

  • E Marte, 24.04.2018 11:00
  • Mbledhja e Komisionit Salla: N 303
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës ,
2. Miratimi i 5 procesverbaleve të fundit të komisionit;
3. Shqyrtimi i strategjisë shtetërore për ujëra në Kosovë 2017-2036,
4. Shqyrtimi i raportit vjetor për vitin 2017 nga Autoriteti rregullator për ujëra,
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Bajram Badivuku Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 608; 044 942 703
 
 
Ylber Sherifi Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 639; 044 345 369