Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

 • E Marte, 14.11.2017 13:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 303
 •  

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 1.11.2017;
3. Sensibilizimi i komunitetit të mjekëve të Kosovës për zgjedhjet për Kuvendin e Odës së Mjekëve - Përkrahja institucionale për konsolidimin dhe funksionimin e Odës së Mjekëve të Kosovës;
4. Të ndryshme.

Procesverbali
 • E Mërkure, 08.11.2017 10:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
 •  

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takimi me z. Andrew Russell, koordinator për zhvillim i Kombeve të Bashkuara dhe përfaqësues rezident i UNDP në Kosovë;
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali
 • E Mërkure, 01.11.2017 10:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
 •  

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 18.10.2017;
3. Takimi njoftues me Ministrin e Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale z. Skender Reçica . Diskutim lidhur me prioritetet dhe sfidat e ministrisë;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 •  

  Plani i punës së Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale Tetor – Dhjetor 2017

  E Marte, 24.10.2017 00:00 Shpalo »
   

Kontaktet

 
Shpresa Haxhijaj Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 610; 044 666 835
 
 
Muhamet Bytyçi Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 616; 044 265 309