Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

 • E Mërkure, 07.02.2018 13:00
 • Dëgjim publik Salla:
 •  

Sirius Hotel Prishtinë

RENDI I DITËS

Dëgjim publik për projektligjin për Ndërmarrjet Sociale

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 •  

  Dëgjim publik

  E Mërkure, 07.02.2018 13:00
   
 •  

  Plani i punës së Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale Tetor – Dhjetor 2017

  E Marte, 24.10.2017 00:00 Shpalo »
   

Kontaktet

 
Shpresa Haxhijaj Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 610; 044 666 835
 
 
Muhamet Bytyçi Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 616; 044 265 309