Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

 • E Mërkure, 18.04.2018 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 303
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 04.04.2018
3. Takim me kryeshefin e Agjencionit për Produkte dhe Paisje Medicinale
4. Takim me Shoqaten e personave të prekur me Fibroz Cistike
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali
 • E Mërkure, 04.04.2018 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N204
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 28.03.2018
3. Takim me ministrin e Ministris së Shëndetësisë z.Uran Ismaili.
- Adresimi i rekomandimeve të Raportit të Auditimit të performancës për efikasitetin dhe efektivitetin në implementimin e sistemit informativ unik të integruar shëndetësor;
- Procesi i revidimit të listës esenciale të barnave.
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 •  

  Plani i punës së Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale Tetor – Dhjetor 2017

  E Marte, 24.10.2017 00:00 Shpalo »
   

Kontaktet

 
Shpresa Haxhijaj Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 610; 044 666 835
 
 
Muhamet Bytyçi Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 616; 044 265 309