Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media

  • E Hënë, 11.12.2017 13:00
  • Dëgjim Publik Salla: N-506
  •  

Rendi i ditës:

Dëgjim Publik lidhur me amendamentimin e Projektligjit Nr.06/L-012, për kryeqytetin e Republikës së Kosovës/ Prishtinën.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Dëgjim Publik

    E Hënë, 11.12.2017 13:00
     

Kontaktet

 
Drita Morina Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 615; 044 127 823
 
 
Mirjeta Heta Pozita: Nëpunëse administrative Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 613; 044 209 265