Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

 • E Marte, 16.10.2018 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla:
 •  

Rendi i ditës:

1. Raportim në Komision lidhur me zbatimin e Strategjisë Nacionale për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuar në Republikën e Kosovës 2013 - 2023. Të ftuar: Skender Reqica - Ministër i Punës, Shyqiri Bytyçi - Ministër i MASHT-it, Uran Ismaili - Ministër i Shëndetësisë, dhe Organizata Forumi Kosovar i Aftësisë së Kufizuar,

2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e kaluara,

3. Shqyrtimi dhe miratimi i Raportit me rekomandime për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit nr. 05/L-21 për Mbrojtjen nga Diskriminimi,

4. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 08.10.2018 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:


1. Shqyrtimi dhe miratimi i Raportit me rekomandime për mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit nr. 05/L-21 për Mbrojtjen nga Diskriminimi. (I ftuar Avokati i Popullit z.Hilmi

2.Të ndryshme.

 

 • E Enjte, 04.10.2018 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 10
 •  

Rendi i ditës:

1. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për Peticione,

2. Shqyrtimi dhe miratimi i Raportit me rekomandime për mbikëqyrjen e zbatimit të
Ligjit nr. 05/L-21 për Mbrojtjen nga Diskriminimi,

3. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 24.09.2018 15:00
 • Salla: N 302
 •  

Takimi i anëtarëve të Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, me z.Robert Gajda, Komisioner për Mbrojtjen nga Diskriminimi në Republikën e Shqipërisë, do të mbahet me datë 24 shtator 2018, (e hëne), në ora 15:00, ndërtesa e Kuvendit, salla N 302.

 • E Hënë, 17.09.2018 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:

1. Shqyrtimi dhe miratimi i Raportit të punës së Komisionit Funksional për sesionin pranveror të vitit 2018,

2. Shqyrtimi i planit të punës të plotësuar të Komisionit Funksional për sesionin vjeshtor të vitit 2018,

3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për Peticione,

4. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Selman Ymeri Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 635; 044 250 339
 
 
Sulltane Gashi Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 624; 044 412 924