Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

  • E Premte, 09.03.2018 10:00
  • Mbledhja e Komisionit Salla: N 303
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e kaluara,
2. Organizimi i konferencës rajonale mbi pozitën e femrës në shoqëri,
3. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Mbledhja e Komisionit

    E Premte, 09.03.2018 10:00
     

Kontaktet

 
Selman Ymeri Pozita: Koordinator Email-i: selman.ymeri@assembly-kosova.org Telefoni: 038 200 10 635; 044 250 339
 
 
Sulltane Gashi Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: sulltane.gashi@assembly-kosova.org Telefoni: 038 200 10 624; 044 412 924