Komisioni Ad-hoc për përmirësimin dhe forcimin e procesit zgjedhor

  • E Premte, 14.06.2019 10:00
  • Mbledhja e Komisionit Salla:
  •  

Vila Germia, Prishtinë

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës
2. Shqyrtimi i rekomandimeve të Misioneve të BE-së lidhur me proceset zgjedhore në Kosovë gjatë periudhës 2013-2017;
3. Të ndryshme

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Mbledhja e Komisionit

    E Premte, 14.06.2019 10:00