• E Enjte, 20.09.2018 14:00
 • Seancë e Jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës

1. Votimi i Projektligjit nr. 06/L-090 për ratifikimin e Marrëveshjes financiare për IPA 2017, pjesa e parë, ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian,

2. Votimi i Projektligjit nr. 06/L-094 për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian mbi pjesëmarrjen e Kosovës në programin "Evropa për qytetarët",

3. Votimi i Projektligjit nr. 06/L-095 për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Komisionit Evropian dhe Kosovës mbi pjesëmarrjen e Kosovës në "ERASMUS+" Programin e Unionit për Arsim, Trajnim, Rini dhe Sport,

4. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-099 për aderimin e Kosovës në Marrëveshjen për themelimin e Shkollës Rajonale të Administratës Publike (ReSPA).

Transkripti »
 • E Enjte, 06.09.2018 10:00
 • Seanca e jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës

1. Debat parlamentar lidhur me angazhimet e Presidentit të Kosovës për përfshirjen e "shkëmbimit të territoreve" apo "korrigjim të kufijve" në dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë.

 

 • E Mërkure, 05.09.2018 19:30
 • Seancë e Jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës

1. Debat parlamentar lidhur me angazhimet e Presidentit të Kosovës për përfshirjen e "shkëmbimit të territoreve" apo "korrigjim të kufijve" në dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë

Transkripti »
 • E Mërkure, 05.09.2018 14:00
 • Vazhdimi i Seancës së jashtëzakonshme Salla:
 •  
 • E Marte, 04.09.2018 10:00
 • Seancë e jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës

1. Debat parlamentar lidhur me angazhimet e Presidentit të Kosovës për përfshirjen e "shkëmbimit të territoreve" apo "korrigjim të kufijve" në dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 • Grupi:

 • Grupi:

 • Grupi:

Anëtarët Grupi