• E Enjte, 01.02.2018 10:00
 • Vazhdimi i Seancës së jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës

1. Debat parlamentar lidhur me ndotjen alarmante të ajrit.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 •  

  Vazhdimi i Seancës së jashtëzakonshme

  E Enjte, 01.02.2018 10:00
   
 • Grupi:

 • Grupi:

 • Grupi:

Anëtarët Grupi