• E Mërkure, 21.03.2018 11:00
 • Vazhdimi i Seancës së jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës:

Votimi i Projektligjit nr.06/L-060 për ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi.

 

 • E Marte, 20.03.2018 16:00
 • Vazhdimi i Seancës së jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës

1. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-060 për ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi.

 

 • E Mërkure, 07.03.2018 11:00
 • Seancë e Jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës

1. Debat parlamentar lidhur me vendimin e Regjistrit Evropian të Sigurimit të Cilësisë për Arsimin e Lartë (EQAR) për përjashtimin e Agjencisë Kosovare të Akreditimit

Procesverbali Transkripti »
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 • Grupi:

 • Grupi:

 • Grupi:

Anëtarët Grupi