• E Mërkure, 07.03.2018 11:00
 • Seancë e Jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës

1. Debat parlamentar lidhur me vendimin e Regjistrit Evropian të Sigurimit të Cilësisë për Arsimin e Lartë (EQAR) për përjashtimin e Agjencisë Kosovare të Akreditimit

Transkripti »
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 •  

  Seancë e Jashtëzakonshme

  E Mërkure, 07.03.2018 11:00
   
 • Grupi:

 • Grupi:

 • Grupi:

Anëtarët Grupi