• E Premte, 27.04.2018 10:00
 • Seancë e Jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës

 

1. Debat parlamentar për personat e pagjetur

 

Procesverbali Transkripti »
 • E Premte, 20.04.2018 12:00
 • Seancë e Jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës


1. Debat parlamentar lidhur me Raportin e Progresit për Republikën e Kosovës

Procesverbali Transkripti »
 • E Mërkure, 04.04.2018 14:00
 • Seancë e Jashtëzakonshme Salla:
 •  

Rendi i ditës


1. Debat parlamentar lidhur me rastin e deportimit të gjashtë shtetasve të Republikës së Turqisë

Procesverbali Transkripti »
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 • Grupi:

 • Grupi:

 • Grupi:

Anëtarët Grupi